marți, februarie 15

la?

La întrebarea "Când ai iubit ultima dată?", pentru mine întrebarea sau răspunsul ar avea legătură poate cu ultima dată când am fost iubită. Nu-mi amintesc dăţile în care m-am simţit iubită cu acordul meu fără să fiu violată de iubiri pe care nu le doream.
Oare iubirea mea se vede?

(...)Cu siguranţă e ceva mai mult decât ştim noi; cum altfel să ne fi găsit ochii în lumea aceasta? Cum de ne-am găsit abia azi? Pentru că sunt atât de întâmplătoare întâlnirile noastre, ne surprind de fiecare dată. Şi amândoi ştim că ne aşteptăm unul pe celălalt, ascuns. Am un vag sentiment că nu ne vom mai vedea niciodată. Simt că a plecat atunci când l-am sărutat ultima dată.

7 comentarii:

Cristina spunea...

Buna Cristina, destul de interesant blog-ul tau. As dori sa fac un schimb de link cu tine. Eu te-am adaugat deja la blogroll si daca esti de acord da-mi un mesaj la subiect.exam@gmail.com sau lasa un comentariu pe blog http://examentitularizare.blogspot.com
O zi frumoasa.

Costin Comba spunea...

Azi femeile conduc lumea, sunt centrul pământului. Azi femeile sunt mai frumoase decât ieri. Şi asta se repetă în fiecare zi. La fel vom zice şi mâine şi peste mulţi ani la fel.
Să zâmbeşti mereu.

Jesus of Oradea spunea...

I am utterly confused. Desi stilul tau nu s-a schimbat deloc de ultima data de cand am mai citit :) Have fun!

BlogPRogress spunea...

Buna ziua,
Am marea placere de a va invita la un concurs "Scrie de dragul copiilor". Detaliile le gasiti pe site http://blog.meki.ro/?page_id=4 Premiile sunt consistente, iar campania se adreseaza in mod deosebit bloggerilor. Astept asadar eventuala voastra intentie de-a participa, printr-un mesaj la adresa blogprogress10@gmail.com
Cu multa prietenie,
Echipa BlogPRogress

rebecca spunea...

interesant blogul tau!

Masaj erotic Brasov spunea...

foarte dragutz,felicitari ai inca un cititor!

rochii de mireasa romania spunea...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!